Thin Client voor-configureren klant

Deze instructie is voor het prepareren en configureren van een HP Thin Client.

Stap 1: Aansluiten
Sluit stroom, monitor, toetsenbord, muis en netwerk aan.
Zet de de Thin Client aan.

loop de setup door. (keyboard: US english, timezone: europe/the netherlands)

Skip het stukje over het default netwerk.

Stap 2: Adminitrator wachtwoord instellen
Na het opstarten klik met de rechtermuis op het bureaublad en klik op Switch administrator/user.
Er zal om een wachtwoord worden gevraagd. Vul hier het adm.bedrijfsnaam wachtwoord.
Je bent nu als administrator ingelogd.

Stap 3: Connection Manager instellen
Gebruik het menu links onderen navigeer naar Connection Manager.
Klik op RDP en vul de RDP Server naam in, meestal is dit rdp.domeinnaam.
Ga naar Settings en selecteer Automatisch Reconnect Aan.
Herstart nu de Thin Client

Stap 4: Connectie controleren en testen
Na het herstarten controleer of je als gebruiker de RDP verbinding kan activeren.
De Connection Manager zou vanzelf moeten starten.
Wanneer dit niet het geval is navigeer naar Connection Manager en klik op de RDP verbinding en op het "Play" teken.
Vul de Gebruikers naam en Wachtwoord in van de RDP verbinding / gebruiker.

Labels: thin client, thin client configureren