Meraki portal

In het Meraki portal, kunt u uw account gegevens voor uw wifiverbinding beheren.

U kunt hier onder andere uw wachtwoord of gebruikersnaam wijzigen.

Ook kunt u hier een wachtwoord reset laten versturen.

Uw wachtwoord vergeten

Indien u het wachtwoord voor het Meraki portal bent vergeten kunt u via onderstaande url een nieuw wachtwoord aanvragen.

https://account.network-auth.com/

Onder het inlog gedeelte vind u een link met "I forgot my password".

Nadat u op deze link hebt geklikt dient u uw email adres in te geven en een CAPTCHA code.

Indien uw email adres gevonden wordt in de database zal er een nieuw wachtwoord worden opgestuurd.

Indien uw email adres niet gevonden wordt, zal er nogmaals gevraagd worden om het email adres en CAPTCHA code in te vullen.

Let op: het kan enkele minuten duren voordat u de email ontvangt

Uw wachtwoord aanpassen

Indien u uw wachtwoord wilt wijzigen dient u in te loggen in het merakiportal in onderstaande link.

https://account.network-auth.com/

Hier dient u in te loggen met uw email adres en het huidige wachtwoord.

Hierna opent de profiel pagina, waar u onder "Change Password" uw wachtwoord kunt wijzigen.

Uw email adres aanpassen

Indien u uw email adres wilt wijzigen dient u in te loggen in het merakiportal in onderstaande link.

https://account.network-auth.com/

Hier dient u in te loggen met uw email adres en het huidige wachtwoord.

Hierna opent de profiel pagina, waar u onder "Your email address" een ander email adres kunt opgeven.

Auteur:
Bas Scheffers