Standaard voor het toevoegen extra mailboxen Exchange

Er zijn verschillende manieren om extra mailboxen toe te voegen aan outlook. Hieronder staat beschreven welke manier wij adviseren. (let op dat hiervoor rechten toegekend moeten worden op de server, hiervoor kunt u een mailtje naar support@intiss.nl sturen)

Sluit uw outlook.

Via het configuratiescherm gaat u naar mail.

Hier klikt u op e-mailaccounts...

Vervolgens klikt u op nieuw en vult u alleen het emailadres in van de box die u toe wil voegen.

Het wachtwoord laat u leeg. Dan klikt u op ok.

Vervolgens wordt er om het wachtwoord van de box gevraagd. Kies hier voor Meer keuzes/andere aanmeldopties.

Hier vult u uw eigen emailadres en wachtwoord in. Als dit allemaal gebeurd is is de box toegevoegd.

Labels: email, exchange, postvak toevoegen