Exchange toevoegen op outlook for mac

Hieronder volgt een handleiding om een exhange account toe te voegen onder outlook for mac:

Deze handleiding gaat er vanuit dat het account al aangemaakt is.

Open outlook op de mac en ga onder extra's naar account.

Druk links onderin op het plusje.

Vul het emailadres in dat je toe wil voegen. Als de autodiscover goed staat vind outlook automatisch dat het een exchange account is, anders moet deze nog aangeklikt worden.

Vul de logingegevens in (username: email en het geleverde wachtwoord)

Er wordt vervolgens om een aantal zaken gevraagd

-email: mijnnaam@contoso.com

-Domein/gebruikersnaam: mijnnaam@contoso.com

-wachtwoord: is aangeleverd door de beheerder

-server: hosted.secureonline.nl

De kans bestaat dat outlook aangeeft dat de logingegevens niet kloppen. Negeer dit bericht en klik er langs. Het account verschijnt in outlook maar lijkt offline.

Sluit vervolgens outlook af en start deze daarna opnieuw op.

Er wordt nog eenmaal om de logingegevens van het emailaccount gevraagd. Vul deze in en sla ze op in de keychain/sleutelhanger.

Hierna werkt de exchange box.

Labels: exchange, mac, outlook