Hoe stel ik mijn e-mail in?

Deze instructie is voor het instellen van e-mail op basis van DirectAdmin.
Gebruikt u Hosted Exchange? Klik dan hier. Gebruikt u Mdaemon of Worldclient? Klik dan hier.

Inkomende e-mail (POP3)
U heeft de keuze voor POP3 of IMAP, voor POP3 gebruik deze instellingen.
Server voor inkomende e-mail: pop.secureonline.nl
POP3 met SSL poort 995

Inkomende e-mail (IMAP)
U heeft de keuze voor POP3 of IMAP, voor IMAP gebruik deze instellingen.
Server voor inkomende e-mail: imap.secureonline.nl
IMAP met SSL poort 993

Uitgaande e-mail (SMTP)
Bij gebruik van Shared Hosting dient onderstaande SMTP server gebruikt te worden. Maakt u gebruik van een VPS gebruik dan de naam van uw VPS.
Server voor uitgaande e-mail: smtp201.secureonline.nl
SMTP met SSL poort 465
Als alternatief kan er ook gebruik gemaakt worden van poort 25 of 587 met TLS.

Let op! gebruik van de uitgaande server met authenticatie.
Aanmeldingsgegevens:
Gebruikersnaam: vul hier het volledige e-mailadres in
Wachtwoord: zoals verstrekt of door u is ingesteld

Let op! Gebruik bij de instellingen van Server voor uitgaande e-mail altijd Voor de server voor mijn uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist.
Zorg ervoor dat aanmelden met beveiligd wachtwoord verificatie niet aangevinkt staat.

Voor de instellingen per mailprogramma zie de pagina e-mailinstellingen.

Gemiddelde beoordeling: 5 (1 Stem)