Gehele hosting resetten


Deze instructie beschrijft hoe binnen het DirectAdmin controle paneel de hosting van een domeinnaam geheel gerest kan worden.

 

Wat wordt er verwijderd:

  • Alle webhosting bestanden.
  • Alle databases en gebruikers.
  • Alle e-mail adressen, forwarders, aliassen etc.
  • Alle FTP gebruikers.
  • Alle DNS records.
  • En alle overige gegevens welke binnen het controle paneel beschikbaar zijn.

 

Wanneer u zeker weet dat dit alles verwijderd kan worden, dan kunt u doorgaan met de onderstaande instructie:


Stap 1: Domein verwijderen
Navigeer naar Domain Setup en selecteer in de regel met de domeinnaam de checkbox Select.
Klik vervolgens op Delete.
Nu zullen alle gegevens verwijderd worden.

Stap 2: Domein opnieuw aanmaken
Klik op Add Another Domain
Vol bij Domain de domeinnaam en laat alle waardes op standaard staan.
Klik op Create

De domeinnaam zal opnieuw aangemaakt worden en alle instellingen worden als standaard ingesteld.

Laatst bijgewerkt:
01-04-2020 10:51
Auteur:
Helpdesk
Revisie:
1.1
Gemiddelde beoordeling:0 (0 Stemmen)

U kunt deze vraag niet becommentariëren

Chuck Norris has counted to infinity. Twice.