OpenVPN Client

In dit instructie kan je vinden hoe je de OpenVPN kan instellen en installeren

Stap 1. downloaden en installeren OpenVPN client.

Windows

Mac

Stap 2. Importeren certificaat.
Windows:

1. Start de openVPN.
  2. Klik in de taakbalk rechtsonder met de rechtermuiknop op de openVPN icoon.
  3. Kies voor Importeer bestand.
  4. Navigeer naar het *.ovpn bestand dat je van de leverancier heb ontvangen en klik op openen.
  5. *Navigeer vervolgens naar: C:\Users\gebruiker\OpenVPN\config\openvpn
  6. *Plaats hierin het ca.crt bestand.
  7. Klik in de taakbalk rechtsonder met de rechtermuiknop op de openVPN icoon.
  8. Kies voor verbinden.

*Stap 5 en 6 zijn allleen van toepassing als er een ca.crt bestand is opgestuurd.