Installatie VPN voor Windows

Deze instructie is voor het installeren van de VPN software voor Windows

Stap 1. VPN-software downloaden.
Klik hier om het software te downloaden.
Sla het bestand op in uw gewenste locatie.

Stap 2. VPN-software installeren
Ga naar de locatie waar u het gedownloade bestand hebt opgeslagen.
Dubbelklik op het gedownloade bestand (vpn-client-2.2.2a-release.exe)
Meestal word er gevraagd of u de wijziging wilt toestaan. Klik hier op Yes.
Klik op Next en kies voor de Standard Edition

Klik vervolgens op Next.
Vervolgens word er gevraagt om akkoord te gaan met de Lincense Agreement. Klik op I Agree.

Klik vervolgens op 2x op Next.
Zodra de installatiewizard voltooid is, word er een snelkoppeling geplaats op het bureaublad.

Stap 3. VPN-software configureren
Start de VPN Acces Manager door dubbel te klikken op het snelkoppeling.
Klik bovenaan op File en vervolgens op Import.
Blader naar de locatie waar u het *.vpn bestand heeft opgeslagen (deze word meestal per mail verstuurd).
Selecteer het bestand door erop te klikken. Klik vervolgens op open.