Applicatie Update Service (AUS)

07-03-2016 11:47

Wanneer een website gemaakt wordt met behulp van een CMS, zoals Joomla of Wordpress, dan is dit erg gemakkelijk voor een website maker. Helaas zijn dergelijke pakketten wel vaak het slachtoffer van hackers en zijn de meeste gehackte website website gemaakt in o.a. Joomla en Wordpress. Dit komt doordat de gebruikte installatie te oud is of niet voldoene voorzien is van de nodige beveiligingsupdates. Dit dient periodiek te worden gecontrolleerd en uitgevoerd.

Wie doet het onderhoud van het CMS, zoals Joomla en Wordpress?
Dit dient gedaan te worden door uzelf of uw website maker. Wij weten als web hosting aanbieder niet wat voor een CMS u gebruikt en geinstalleerd heeft.

Omdat wij snappen dat een website ontwikkelaar of beheerder dit niet standaard als service aanbied, bieden wij een managed installatie en update service aan.
De kosten hiervoor bedragen € 30,00 per jaar en eenmalig € 45,00. Hiervoor verzorgen wij dan tevens de nieuwe installatie van uw CMS zoals o.a. Joomla of Wordpress en importeren uw bestaande installatie.

Voor de volledige lijst van beschikbare pakketten kunt u contact opnemen met onze helpdesk.