Installatie cloud-harddrive

02-09-2021 09:30

Ik zal nu uit gaan leggen hoe je de cloud harddrive client download en installeert.

*let op*om de client te installeren moet u lokaal administrator zijn.

Stap 1:

Download de applicatie voor Windows of Apple en installeer deze.

Stap 2:

Start de applicatie als deze niet automatisch wordt gestart.

Stap 3:

Log in met de Cloud Harddrive account en selecteer de taal die gebruikt moet worden.

U kunt de inlog gegevens bij ons opvragen door een mail te sturen naar uw dienstverlener.

Stap 4:

De applicatie zal dan herstarten en wordt de share map autimatisch gekoppeld aan een extra harde schijf op uw computer.