Bestand terug zetten

26-04-2016 09:29
Het is mogelijk revisies van bestanden en mappen te herstellen. Dit is een gewenste oplossing als u een bestand heeft overschreven bijvoorbeeld.

Stap 1
- Login op het webportaal;
- Klik op het onderstaande logo in het linker menu, uw shares worden nu zichtbaar.

- Ga naar het bestand in kwestie;
- Beweeg de muis over een map of bestand icoon (links van de map of bestandsnaam), het onderstaande menu verschijnt;

- Klik op het icoon met de pijl-klok, de onderstaande weergave verschijnt;

Plus icoon: Ontstaat wanneer een bestand of map voor het eerst is aangemaakt of geüpload.
Pijl omhoog: Ontstaat wanneer er een nieuwere versie van het bestand is opgeslagen of geüpload.
Pen icoon: Ontstaat wanneer de naam van het bestand of map is gewijzigd.

Stap 2
- Beweeg de muis over een map of bestand icoon (links van de map of bestandsnaam), er verschijnt een terugwaartse pijl;
- Klik op de terugwaartse pijl, waarna de revisie wordt hersteld.

Het bestand wordt NIET OVERSCHREVEN. Er wordt een versie naast geplaatst, met een toevoeging van een herstel datum. Zie onderstaand.