Hosted Exchange instellen op een Android Mobiel

21-03-2017 00:15

Deze instructie beschrijft het instellen van de Hosted Exchange Mailbox op een Android toestel.

De mailbox kan worden ingesteld binnen verschillende e-mail programmas, zoals bijvoorbeeld Microsoft Outlook, Samsung Mail. De stappen zijn nagenoeg gelijk. In deze instructie gaan we uit van Microsoft Outlook. Voor de Samsung Mail applicatie is er een externe instructie beschikbaar, lees hier meer.

Stap 1: Downloaden van Outlook voor Android
Deze stap kan worden overgeslagen als u de applicatie al op uw mobiel heeft staan.
Download de applicatie Microsoft Outlook uit de play store.

Stap 2: Op de applicatie Outlook
Klik op de "aan de slag".

Heeft u de app reeds in gebruik al voor andere emailboxen?
Navigeer dan naar Meer > Instellingen > Account toevoegen.

Stap 3: Configureren Outlook
Kies Exchange
Vul uw emailadres in
Vul uw wachtwoord in
Vul een omschrijving in
Druk dan op het vinkje rechts bovenin.

Indien er gevraagd wordt om een servernaam, gebruik dan: mobile.cloudorb.com
De rest van gegevens worden automatisch opgehaald.

U account is nu volledig geconfigureerd en te gebruiken in combinatie met Hosted Exchange.