Inhoud mailbox Outlook 2013 komt niet overeen met OutlookWebApp

~ 0 min
23-03-2017 11:43

Symptomen: De inhoud van de mailbox in Outlook 2013, komt niet overeen met OutlookWebApp. Outlook 2013 geeft de volgende melding: Er zijn meer items in deze map op de server.1

Oplossing:

Stap 1:
In Outlook 2013 kiest u voor Bestand, Accountinstellingen, Accounts toevoegen en verwijderen of bestaande verbindingsinstellingen wijzigen.
2

Stap 2:
Selecteer het account en kies voor de optie wijzigen.
3

Stap 3
U kunt nu de offline-instellingen aanpassen. Schuif de balk naast de regel E-mail die offline moet blijven naar rechts. Wanneer u op volgende klikt, zullen de wijzigingen worden doorgevoerd.
4

Stap 4:
Nadat u Outlook 2013 opnieuw heeft gestart, zullen de wijzigingen zijn doorgevoerd.