Handtekening toevoegen / aanpassen

21-03-2017 13:38
Ik wil u in deze handleiding graag uitleggen hoe u een handtekening kunt toevoegen / aanpassen.
Het kan handig zijn om hier bijv. uw bedrijfsgegevens in vast te leggen.

Stap 1
Klik op Bestand links bovenin uw Outlook. U komt hierna in een nieuw scherm.
1

Stap 2
Klik aan de rechterzijde in het menu op Opties.
Hierna wordt u weer geleid naar uw Postvak In maar hierboven opent zich een scherm Opties voor Outlook.
2

Stap 3
Kies aan de linker zijde voor E-mail en selecteer in het scherm voor Handtekeningen, aangegeven bij Handtekeningen voor berichten maken of wijzigen.
3

Stap 4
Het volgende scherm opent zich. Hier kunt u meerdere dingen instellen / aanpassen.

Selecteer de handtekening als u deze wilt bewerken of maak een nieuwe handtekening.
Standaard handtekening kiezen.
Handtekening bewerken in het onderstaande scherm kun je jouw handtekening samenstellen.
Druk op OK om op te slaan.
4

Met deze knop kun je afbeeldingen toevoegen aan je handtekening. Zie voorbeeld hieronder.
Kies de gewenste afbeelding en klik op Invoegen.
TIP: Het is morgelijk een afbeelding te kopiëren van bijvoorbeeld het web en in het invoeg scherm plakken.
6

Met deze knop kun je een Hyperlink toevoegen. Zie voorbeeld hieronder:
Hierna word de hyperlink weergegeven in de handtekening.
5

Vergeet niet na het toevoegen / aanpassen van de handtekening op OK te drukken zodat deze wordt opgeslagen.