Remotix voor mac

24-02-2020 17:13

Gebruik onderstaande instructie om Remotix op de mac te activeren.

Ga naar intiss.nl/apple om remotix voor de mac te downloaden.

De download start automatisch, zodra het programma gedownload is kunt u het openen.

Mocht dit de eerste keer zijn dat u gebruik maakt van Remotix dan wordt er door het programma om een aantal toestemmingen gevraagd. Doorloop in dat geval de volgende stappen:

1. Klink bij schermopname op "Request screen permissions"
  2. Vervolgens wordt er gevraagd of systeemvoorkeuren geopend mag worden, klik op OK.
  3. Systeemvoorkeuren opent automatisch in de juiste tab, U dient rechts onderin op het slotje te klikken en uw MAC-wachtwoord in te voeren. Vervolgens kunt u bij Remotix een vinkje zetten.
  4. Er volgt een popup, klik hier op later.
  5. Klik vervolgens in remotix op het volgende linkje, er wordt opnieuw gevraagd of systeemvoorkeuren geopend kan worden. Klik opnieuw op Ja.
  6. Klik opnieuw rechts onderin op het slotje, voer opnieuw het wachtwoord in en zet opnieuw bij Remotix een vinkje.
  7. De Microfoon toestemming is niet noodzakelijk, deze kan overgeslagen worden.

Remotix is nu klaar voor gebruik, geef het computer ID en het wachtwoord door aan de helpdeskmedewerker.

Labels: mac, mee kijken, remotix, support