E-mail berichten op inhoud blokkeren

28-10-2016 15:32

Wanneer u berichten ontvangt in uw inbox / mailbos, maar deze niet meer wenst te ontvangen, dan kunt u deze als SPAM markeren of permanent blokkeren door een SPAM filter in te stellen. Voor het melden als SPAM, lees hier meer.

Om berichten te blokkeren op inhoud en een SPAM filter in te stellen:
Login op webmail.
Navigeer naar E-mail Manager > SPAM Filters
Selecteer bij Block by de gewenste filter en vul bij Value  de gewenste waarde in en klik op Block

Optioneel kan er gekozen worden of de betreffende berichten in de SPAM Folder geplaatst dienen te worden of verwijderd / Drop E-mail.

Labels: spam