Help! Mijn mailbox is vol.

08-04-2015 09:25

Wanneer uw mailbox vol is kunt u geen e-mails meer ontvangen en/of versturen.
Om uw mailbox op te schonen kunt u inloggen op webmail op webmail.secureonline.nl

Eenmaal ingelogd kunt u de e-mails wissen zodat uw mailbox weer leeg is.

Dit wissen doet u door de berichten te selecteren en de Shift-toets in te drukken tijdens het verwijderen. Hiermee worden deze berichten permanent verwijderd. Het kan voorkomen dat het even duurt voor de mailbox aangeeft dat hij niet meer vol is.

Let op! Controlleer hierbij ook op de overige folders, deze kunnen ook berichten bevatten.

Mocht uw mailbox vaker vol zijn dan is het mogelijk om in de instellingen van uw mailprogramma te wijzigen. Hier kunt u instellen dat de e-mails een kortere tijd op de server blijven staan voordat deze verwijderd worden. De e-mails zullen daarentegen altijd terug te vinden zijn op uw computer.