Agenda rechten

15-06-2020 12:08

U kunt de instellingen in het venster Deze agenda delen gebruiken om gedelegeerden te machtigen en de details van items te bekijken die zijn gemarkeerd als privé.

Login op https://hosted.secureonline.nl

1. Selecteer boven aan de pagina het startprogramma voor apps 1 en selecteer Agenda.

2. Selecteer aan de linkerkant Rechtermuisknop Agenda > Machtigingen.

11

3. Bij de gewenste persoon klikt u op de gewenste rechten. Onderaan kunt u de betekenis hiervan vinden.
    12
  4. (Optioneel, alleen gebruiken zodra er gebruikt gemaakt word van "Gemachtigde") Selecteer naast de gedelegeerde die u toestemming wilt verlenen om privéafspraken te bekijken, het selectievakje voor Toestaan dat gedelegeerde privégebeurtenissen kan weergeven.
  5. 3

• Alleen gedelegeerde. Stuur me meldingen. Vergaderverzoeken en antwoorden worden naar u en naar uw gedelegeerden verzonden. Alleen uw gedelegeerden zien de optie voor het accepteren of weigeren van een vergaderverzoek. De melding die naar u wordt verzonden, lijkt op een normaal e-mailbericht. U kunt het verzoek nog steeds beantwoorden door het agenda-item te openen en te antwoorden.

• Alleen gedelegeerde. Vergaderverzoeken en antwoorden worden alleen naar uw gedelegeerden verzonden.

• Zowel mijn gedelegeerde als ik. Vergaderverzoeken en antwoorden worden naar u en uw gedelegeerden verzonden. Uzelf en de gedelegeerden kunnen de uitnodiging voor de vergadering beantwoorden.

6. Selecteer Gereed om de wijzigingen op te slaan.

Als u een ander recht wilt kies dan een van de gewenste rechten.

13

1. Alleen beschikbaarheid: Laat alleen zien dat u op een bepaald tijdstip een gebeurtenis hebt, maar er worden geen andere details weergegeven. Gebeurtenissen die gemarkeerd zijn als Privé, worden altijd als 'bezet' gemarkeerd.
    Beperkte gegevens: Worden het onderwerp en de locatie weergeven
    Volledige gegevens: Kan de persoon alle informatie over gebeurtenissen in uw agenda zien, met uitzondering van gebeurtenissen die zijn gemarkeerd als Privé
    Editor: Zie faq link.
    Gemachtigde: Als u iemand wilt machtigen om namens u vergaderverzoeken te verzenden en te beantwoorden.

Let op! Alleen Beschikbaarheid en Beperkte gegevens worden niet ondersteund in Outlook for Mac.

Labels: gemachtigden, OWA, rechten