Wordpress Critical cross-site scripting vulnerability

28-04-2015 12:14

Op 7 April 2015 is een een serieuze kwetsbaarheid geconstateerd in Wordpress inatallaties.

Op 21 April 2015 heeft Wordpress een update uitgebracht om deze kwetsbaarheid te verhelpen.
Uw website dient bijgewerkt te worden tot minimaal versie 4.1.2.

Voor de installatie van deze update(s) kunt u contact opnemen met uw website beheerder, ook kunt u dit door ons laten doen. Wij bieden hiervoor een Applicatie update service. Hiermee werken wij uw Wordpress installatie en alle plugins bij wanneer het nodig is, zonder extra kosten. Voor deze Applicatie update service betaald jaarlijk € 30,00.