Onze opties voor uw Outlook Back-UP

23-03-2017 11:28
Wij werken altijd met back-ups , maar er zijn verschillende back-up manieren actief.
Hieronder leggen wij graag uit wat de verschillen hierin zijn en wat er verwacht kan worden.

De Back-ups zijn als volgt ingeregeld:

Optie 1
Wanneer er foutief verwijderde items (agenda of mail) hersteld moet worden.
Alle verwijderde items zoals taken, mail, agenda items etc. etc. worden tot 30 dagen bewaard.
De verwijderde items kunnen worden terug gezet in OutlookWebApp middels de map verwijderde - verwijderde items (onderliggend aan de normale map verwijderde items).
Deze items kunnen door klanten zelfstandig worden teruggezet en brengen geen extra kosten met zich mee.
In de meeste gevallen is deze vorm van restoren 99% afdoende.
Hieronder de handleiding voor het terug zetten van verwijderde verwijderde items.
https://faq.secureonline.nl/index.php?solution_id=1669.

Optie 2
Wanneer er foutief een mailbox is verwijderd en het maken van een .pst niet mogelijk is.
Indien de situatie zich voordoet dat de klant geen gebruik maakt van Outlook en enkel werkt via OutlookWebApp.
De beheerder van de mailbox deze in het controle paneel heeft weggegooid.
Immers dan kan er lokaal geen .pst meer aangemaakt worden daar er niet met Outlook wordt gewerkt moeten we overgaan naar een restore die door ons moet worden uitgevoerd.
De retentie in het maken van deze back-up is 4 dagen.
Aan het uitvoeren van een restore kunnen kosten verbonden zijn deze worden duidelijk vooraf gecommuniceerd.