Een handtekening met afbeelding maken in OutlookWebApp

23-03-2017 16:56
Hieronder een korte uitleg hoe een handtekening met afbeelding aan te maken in OutlookWebApp.

Stap 1:
Upload de afbeelding, die u wenst te gebruiken in uw OutlookWebApp handtekening, naar een webserver (bijvoorbeeld map handtekening onder uw hostingaccount/website).

Stap 2:
Login op OutlookWebApp.
Ga dan naar https://hosted.secureonline.nl/ecp
Kies vervolgens voor instelling.
1

Stap 3:
Maak uw handtekening aan en laat ruimte voor de afbeelding.
2

Stap 4:
Browse naar de in stap 1 opgeslagen afbeelding https://www.uwdomein.nl/handtekening/owahandtekening.jpg (naar eigen wens in gevult).
Klik met uw rechtermuisknop op de afbeelding en kies voor copy of kopieren.
Klik met de rechtermuisknop in de stap 3 gemaakte handtekening, in de daarvoor vrijgehouden ruimte. Kies voor paste of plakken of wanneer dit niet werkt ctrl + v.
Klik No of Nee wanneer u een beveiligingsprompt te zien krijgt voor HTTPS source.
Sla de wijzigingen op.

Uw OutlookWebApp handtekeningen zullen nu worden voorzien van een afbeelding.