Delen van contactpersonen

21-03-2017 11:36
Hieronder een korte uitleg om contactpersonen te delen binnen uw organisatie.

Stap 1:

Ga in Outlook naar de contactpersonen.
Selecteer een bestaande contactpersonen map of creëer een nieuwe.

Stap 1a: (Creëer een nieuwe contactpersonen map)
Klik met de rechtermuis knop op een bestaande contactpersonen map.
Klik op Nieuwe map en volg de stappen.

1

Stap 2:

Klik met de rechtermuis knop op de te delen map.
Selecteer Delen uit het pop-up menu en vervolgens Contactpersonen delen
Selecteer de personen waar u de Contactpersonenmap mee wilt delen en verzend de uitnodigingen.

Stap 2a: (optioneel)
Klik met de rechtermuis knop op de te delen map.
Selecteer Delen uit het pop-up menu en vervolgens Mapmachtigingen.
Verander zo nodig de machtigingen per gebruiker.

Stap 3:
De ontvangers van de uitnodigingen dienen deze te accepteren, waarna de contactenlijst in Outlook beschikbaar komt.