Aanpassen wachtwoord OutlookWebApp(webmail)

23-03-2017 11:31
Het is mogelijk het wachtwoord aan te passen in OutlookWebApp/webmail middels de volgende handleiding;
Stap 1:
Meld u aan in uw OutlookWebApp omgeving. (https://hosted.secureonline.nl)
1

Stap 2:
Druk nu op Enter zodat de pagina zich laad.
1

Stap 3
Klik op Uw wachtwoord veranderen aan de rechterzijde van de pagina.
3

Stap 4
Voer in het volgende scherm de volgende dingen in;
Uw Huidige wachtwoord.
Uw Nieuwe wachtwoord.
Bevestig uw nieuwe wachtwoord.
Klik op Opslaan.
4
Nadat u de wijzigingen heeft opgeslagen, moet u mogelijk uw gebruikersnaam en wachtwoord opnieuw invoeren en u
opnieuw aanmelden.
Als het wijzigen van uw wachtwoord is gelukt, wordt u hiervan op de hoogte gesteld.