De zoekfunctie van Outlook doet het niet meer

21-03-2017 16:52
Symptomen: Zoeken in Outlook resulteert niet in het vinden (de juiste) items (mails, agenda items, etc).

Ontstaat bij: Het gebruik van Outlook, na het configureren van een nieuwe account.

Oplossing 1:
Het kan zijn dat de Outlook items nog niet zijn geïndexeerd door uw Microsoft Windows.

Oplossing 2:
Als oplossing 1 niet van toepassing is, dan dient u het volgende te doen.

Open Outlook en klik op Bestand > Options > Zoeken > Opties voor indexeren > Wijzigen > Verwijder het vinkje bij Outlook.

Klik op OK en herstart Outlook.

Het probleem is nu opgelost.
Gemiddelde beoordeling: 2.5 (14 Stemmen)