Kan ik ook mijn e-mail beveiligen met een SSL certificaat?

03-02-2014 16:15

Ja. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw e-mail te beveiligen.

Wij adviseren gebruik te maken van een beveiligde verbinding naar de mailserver. Standaard zijn al onze e-mail diensten voorzien van SSL verbindingsmogelijkheden.

De mogelijkheden daarvoor zijn er met:

SMTP met SSL (uitgaande mail)
POP3 met SSL (inkomende mail)
IMAP met SSL (inkomende mail; mail en mappen worden op de server opgeslagen).
Exchange met SSL (verbinding met Hosted Exchange)
ActiveSync met SSL (verbinding met Hosted Exchange)

U kunt er tevens voor kiezen uw e-mail te ondertekenen of te versleutelen met een digitale handtekening.

Gemiddelde beoordeling: 5 (1 Stem)