SecureOnlineNieuws

Verstoring internetverkeer - landelijk (verholpen)

Datum: 06-04-2022 10:30u
Er zijn storingen geconstateerd in het gehele land, bij verschillende aanbieders. Hierdoor kunt u problemen ervaren bij het gebruiken van internetdiensten en telefonie.

Update: 10:41u
De storing lijkt te zitten binnen de AMS-IX Amsterdam, het landelijke internet knooppunt. Het merendeel van het Nederlandse internetverkeer veloopt via dit knooppunt.

Update: 10:47u
Het internetverkeer van, het merendeel van onze internetverbindingen, is omgeleid via een andere exchange. Hierdoor zal de verstoring aan onze kant beperkt worden, maar mogelijk nog niet optimaal werken.

Update: 10:51u
Het internetverkeer van onze datacenters is omgeleid via andere knooppunten en hierdoor zijn alle diensten weer bereikbaar.

Update: 11:01u
De AMS-IX heeft de storing bevestigd en werkt aan een oplossing.

Update: 11:44u
Mocht u nog problemen ervaren met bereiken van bepaalde diensten, neem dan contact op met onze helpdesk.

Update: 12:01u
De AMX-IX geeft aan dat de storingen verholpen zijn en er nog een onderzoek loopt naar de oorzaak van het probleem.

Update: 12:48u
Het ticket en de berichtgeving zal worden gesloten.

Laatst bijgewerkt:06-04-2022 12:48
Auteur: Helpdesk