Inloggen op hosting controle paneel

01-01-1970 01:00

Er zijn verschillende mogelijkheden om in het hosting controle paneel te gebruiken.

Het hosting controle paneel is voor u als eigenaar bereikbaar via het klantenpaneel.
Tevens is het hosting controle paneel ook direct aan te roepen, bijvoorbeeld voor uw website bouwer of ict beheerder.

Klantenpaneel
Via het klantenpaneel kunt uw abonnementen en facturen inzien en betalen.
Daarnaast kunt u ook bepaalde beheer taken uitvoeren, zoals DNS beheren of het meer uitgebreide hosting controle paneel bereiken.
Voor het inloggen op het klantenpaneel lees hier meer.

Hosting controle paneel
Binnen het hosting controle paneel kunnengeavanceerde beheer taken uitgevoerd woreden.
Zoals o.a.; E-mail addressen beheren, PHP versie instellen, statistieken bekijken.
Voor het inloggen op het hosting controle paneel, lees hier meer.

Labels: controle paneel, directadmin, hosting controle paneel, hosting paneel, klanten paneel, klantenpaneel